Skip to main content
iTutor Answers

Hesabımı ve verilerimi silebilir miyim

Evet. Hesabınızı sildiğinizde hemen devre dışı bırakılır ve 14 günlük bekleme süresinin ardından konularınız, yüklediğiniz dosyalar, sohbetleriniz ve sizin için oluşturulan içerikler kalıcı olarak silinir. Yalnızca ödeme kayıtları (vergi mevzuatı gereği 7 yıl), karıştırılmış (hashlenmiş) dolandırıcılık önleme kayıtları (12 ay) ve anonim istatistikler saklanır. Tek bir dosyayı, sohbeti veya konuyu kaldırmak için yalnızca o öğeyi silmeniz yeterlidir.

Şöyle de soruldu

  • hesabımı silince verilerime ne oluyor
  • hesabımı silmek verilerimi de kaldırır mı
  • verilerimi nasıl sildiririm
  • tek bir konuşmanın silinmesini nasıl talep ederim
  • itutorda unutulma hakkı
  • tüm hesap yerine tek bir dosyayı kaldırma